WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Kledingwinkel locatie Maastricht

Het plaatsen van 4 stuks camera’s bestemd om het personeel en de klanten op afstand in de gaten te kunnen houden.

 

Plaatsing: Juni 2010

 

De eigenaar van deze kleding zaak heeft meerdere locaties binnen Nederland, doordat hij niet altijd op 1 locatie aanwezig kan zijn is CameraBewaking een uitkomst.

 

Is het druk in de winkel? Zal het personeel al het geld in de kassa stoppen? Zijn ze druk bezig of is er weinig actief werkbaarheid? Doormiddel van het aangesloten camerasysteem met een CMS koppeling welke wij gratis meeleveren is het mogelijk tot 200 vestigingen aan elkaar te koppelen in 1 overzicht.

 

In dit geval is het een test locatie, mocht deze bevallen zal het niet ondenkbaar zijn dat er binnen een korte tijd meerdere locaties zullen worden aangesloten. Vanwege de inrichting in de winkel is er gekozen voor bijkleurende Dome camera’s deze vallen niet op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant