WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

IP Netwerk Camera's in Scheepshaven

Voor een haven met behoefte over een extra meekijkend oog zijn er door ons IP camera’s geïnstalleerd inclusief opname systeem waardoor bij alarm live gekeken kan worden wat er aan de hand is. Via een 3G verbinding zou zelfs een verbinding kunnen worden gezocht.

 

Meerdere camerapalen (zeer hoge masten) waken over het terrein met meerdere ogen, de opnames worden zowel dag als nacht gemaakt, de video’s zijn uitermate scherp en te bekijken via de PC, de iPhone, de iPad, maar ook via het centrale management systeem. Digitale beveiliging is HIP, MODERN en kan op vele manieren toegepast worden.

 

Een kleine camera, een grote camera alles kan, wij maken iedere paal geheel op maat, naar wens, en in de eigen huisstijl. Omdat iedere camerapaal een andere eigenschap heeft en iedere paal een andere camera kan huisvesten zal het ook vaak maatwerk blijven.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant