WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD IP Bewakingcamera's in stal

Voor deze locatie hebben we gebruik gemaakt van 2 stuks FULL HD buitencamera’s welke met POE aangesloten zijn op de NVR harddisk recorder. Doordat er slechst 1 kabel nodig is voor beeld en stroom was hier weinig boorwerk voor nodig en zijn er dus ook geen kabel in het zicht.

 

Los van 2 grote opvallende FULL HD buitencamera’s met infrarood zijn er ook 2 stuks 720P HD binnen camera’s geplaatst welke de showroom in de gaten houden en het magazijn beneden.

 

De eerste wens was gebruik te maken van draadloze IP wifi camera’s maar gezien het bereik van het wifi signaal niet al te best was is er uiteindelijk toch gekozen voor een vaste UTP kabel dit geeft toch de meeste zekerheid en de meest heldere en duidelijke beelden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Uitgangs punt in deze camerabewaking opstelling:
Duidelijke HD kwaliteit camera opname beelden, als er terug gekeken zal worden naar de beelden dan moeten de personen duidelijk te herkennen zijn en e.v.t een kenteken zou gewenst zijn. Ook moet het via de Iphone, Ipad mee te kijken zijn en via internet als we op vakantie zijn.

 

CameraBewaking systemen worden steeds slimmer, niet alleen maar een beeldscherm kan je aansluiten maar ook je iPhone, iPad, Android of ander merk tablet, of wat te denken van het tellen van personen, herkennen van missende objecten of zelfs geluid horen en terug spreken. Een camerainstallatie systeem geeft de mogelijkheid te kijken op de plek als je er niet bent gewoon simpel via internet live meekijken wat er gebeurd.

Meer bewakingscamera’s komen er in de plaatsen, Oss, Uden, Veghel, Arnhem, Helmond, Loenen, Amstel, het zijn voornamelijk de huizen en woonboten die worden beveiligd met bewakingscamera’s maar ook bedrijven de laatste paar maanden is het voornamelijk Amsterdam, Utrecht en Den Haag en omgeving (denk aan Rotterdam, Spijkenisse, maar ook richting Zeeland).  Groningen, Leeuwarden, Zwollen, Kampen, Zeewolde, Lelystad, en meer naar boven in Nederland zijn ook populair maar je merkt dat het daar minder is dan beneden in Nederland. Meer naar beneden in Nederland zijn het de grensstreken die veel last hebben van kleine overvallen en inbraken een camerasysteem met bewaking camera’s is dan een goede en betaalbare uitkomst.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant