WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

HD beeld kwaliteit video bewaking voor kantoorpand

De beveiliging van een zakelijk kantoorpand is maatwerk, ieder pand heeft zijn eigenschappen en natuurlijk de wensen van de opdrachtgever.

 

In deze situatie hebben we voor een oplossing gekozen waarbij diverse HD IP camera’s samen in een netwerk op hoge beeld kwaliteit opgenomen worden op een zogenoemde NVR recorder. De NVR recorder is het centrale systeem waar ook alle gebruikers en toegangs rechten worden gegeven.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Op meerdere monitoren binnen het pand kan het systeem worden bekeken zo ook indien gewenst worden terug gespoeld en zelfs met de mobiele telefoon kan worden bekeken, als ook met een tablet.

 

Gezien alles via het netwerk loopt kan er in de toekomst snel en makkelijk een uitbreiding plaats vinden, zo kunnen meerdere computers inloggen maar ook meerdere IP camera’s in het netwerk worden aangesloten.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant