WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Fejo Brommers en Scooters

Fejo Brommers en Scooters is al jaren klant bij CameraInstallatie, en besloot het roer volledig bij te sturen. Door een ingrijpende beveiliging upgrade in zijn algemeen.

Camerainstallatie.nl

Beveiliging zoals het zou moeten

Los van het gehele alarm, nieuwe energie zuinige LED lampen, bekabeling en netwerk infrastructuur is ook een SLIM camerabewaking systeem geïnstalleerd door CameraInstallatie.

 

De slimme cameras registreren, gaan verder rekenen naar aanleiding van een beweging, en zullen de incidenten opslaan en op 3 locaties bewaren. Alles gaat via dubbele lijnen en 2 paar internet verbindingen. In geval van stroom uitval zal het noodplan in werking treden een noodstroom voorziening zal opstarten en zijn werkzaamheden voltrekken.

Veel camera’s geven beeld

Totaal zijn er 15 cameras in en om het pand geïnstalleerd welke iedere beweging waarnemen, en automatisch actie ondernemen bij onraad [ Lampen aan, geluid signalen, melding centrale, koppeling naar politie, Push berichten naar medewerkers, etc.

Koppeling aan digitaal opnamesysteem

Het aantal personen in alle ruimtes is automatisch gekoppeld aan een telsysteem, en objecten welke niet meer op hun plaats staan zullen als registratie alarm worden gemeld.

Geluidsopname

Los van camerabeelden is ook geluid opname aanwezig, de beelden en geluid worden zo opgeslagen dat de alarmcentrale en de politie er direct via de koppeling toegang tot hebben.

iPhone en iPad, live meekijken met de beveiligingscamera

Om ook met de tijd mee te gaan is er gekozen voor koppelingen met de iPhone en iPad, tevens is het geheel via de centrale beheer ruimte digitaal te beheren via een zeer luxe CMS beheer pakket [ Software].

Ze zeggen wel eens dat een hond het beste alarm systeem is, echter het systeem wat op deze locatie draait kan een hond overtreffen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant