WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Douche, toiletgebouw camerabewaking

Zoeken naar oplossingen is wat we graag doen, zo ook voor de Gemeente Noord-oost polder.

 

Het probleem:
Op verschillende locaties staan losse gebouwen welke mogelijk last zouden kunnen hebben van ongewenste gasten. Er is gekozen voor Camerabewaking om de bewijstlast daadwerkelijk ook echt te kunnen gebruiken.

 

Gezien er verschillende locaties zijn, is alles onderling aan elkaar gekoppeld via een CMS systeem. Via het centrale beheer systeem is er snel en gemakkelijk te zien wat er aan de hand is, en natuurlijk zijn de beelden direct om te zetten naar een *.AVI bestand voor de politie.

 

CameraBewaking werkt!
Daders op beeld vastleggen en als bewijslast gebruiken, daarmee maak je een einde aan de vernielingen. Het bewijs was dan ook snel gevonden nu hopen dat de vernielingen ook daadwerkelijk gestopt zijn.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant