WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Dome beveiligingscamera bij de voordeur

Een veel gevraagde wens is het plaatsen van camera’s bij de voordeur, en gericht op de voortuin. Voor deze woonhuis situatie hebben wij 2 stuks beveiligingscamera’s geplaatst gericht op de bezoekers voor de deur en een camera gericht op de voortuin en auto parkeerplek. Vanuit huis kan er op een scherm direct worden meegekeken, op de iPhone, iPad en via de laptop kan er met internet altijd worden meegekeken ook als ze even niet thuis zijn.

 

Dit systeem is via het netwerk volledig te beheren, de door ons geleverde software is gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en geeft vele mogelijkheden ook voor uitbreiding in de toekomst. De camera’s detecteren ongeregeldheden en registeren deze, de videos kan u op ieder moment weer raadplegen, en zelfs opslaan op uw eigen harddisk, telefoon of een USB stick als voorbeeld.

 

Op deze locatie hebben we gebruik gemaakt van camera van aluminium, welke vandaal bestendigd zijn en dus tegen een stootje kunnen. De beveiligingscamera’s zijn voorzien van infrarood nachtzicht en kunnen dus ook in het donker een prima en helder licht geven. Kentekens, personen en autoa’s kunnen goed worden herkend en terug worden bekeken.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant