WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

CCTV Installatie op industriegebied

Voor een groot industrie gebied zijn door ons camera’s geplaatst om de toegangswegen in de gaten te kunnen houden en via een centrale meldkamer in de gaten te kunnen houden (Receptie).  De camerasystemen zijn onderling via glasvezel aangesloten op een backbone welke wij op de korte afstanden hebben aangesloten via Cat6.

 

De camera’s zijn op afstand te besturen en of in en uit te zoomen, zo kan er bij beweging gekozen worden om het object zelf te volgen en of automatisch een programma te doorlopen.

 

De beelden zijn gemakkelijk en snel via het netwerk op diverse plekken in te lezen, op te slaan en zelfs door te sturen maar ook live te bekijken. Zo zijn er diverse profielen welke toegang hebben om de beelden live te bekijken (vergader ruimte, manager, magazijn, vergunning afgifte).

 

Veiligheid en overzicht is steeds belangrijker aan het worden zeker als het gaat om gevaarlijke stoffen en mensen werk, elkaar ondersteunen en zorgen voor veiligheid met elkaar. Door de camera’s zo af te stellen dat er een overzicht is, bestaat er de mogelijkheid om het overzicht te bewaren en elkaar te voorzien van een veilig gevoel.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant