WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking rondom woning en Ajax Alarm systeem

Goede sloten, een goede deur, buiten verlichting maar is de woning echt veilig de vraag of een woning echt veilig is dat is een lastige om antwoord op te geven, want wat is veilig nu echt is dat je huis maximaal beveiligen of je veilig voelen…

 

De bewoner van deze woning wilde gewoon graag investeren in haar woning, kwaliteit en veiligheid en een meerwaarde in techniek. Er is dan ook gekozen voor een Ajax alarm systeem met sensoren die afgaan op beweging, en magneet connectors die reageren op openslaande deuren of ramen. Rookmelders en natuurlijk een code bedien paneel. Enorm leuk is ook de GPS functie waardoor je nooit meer vergeet het alarm aan te zetten.

Camerainstallatie.nl

Los van het Alarm systeem is er een hyper modern cctv camerabewaking systeem geplaatst. De camerainstallatie past bij de look en feel van de woning en er is geen kabel te zien. Hoe komt het dat deze kabels niet te zien zijn als ze toch echt getrokken zijn? dat is nu net het geheim van de smit.

 

Wij doen dit werk al meer dan 20 jaar, en met onze kennis en ervaring weten wij de nodige trucjes om netwerk kabels keurig en onzichtbaar weg te kunnen werken.

Het camerabewaking systeem is voorzien van slimme motion detectie hierdoor ziet de camera het als iemand voorbij komt, en of het een persoon of een auto is. Ook is de camera in staat gezichten te herkennen doormiddel van gezichtsherkenning software kan u op die manier zien wie er op een dag in en of rondom uw woning was.

 

Slimme camerabewaking is dan ook de toekomst, en de juiste producten op de juiste manier vakkundig installeren geeft u de zekerheid dat u er nog vele jaren gebruik van kan en mag maken.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant