WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Slimme camerabewaking - woonhuis beveiliging met camera's kopen

Een goede manier om een woning te beveiligen is met Slimme camerabewaking – woonhuis beveiliging met camera’s . Wij van Camerainstallatie.nl leveren en installeren al vanaf 1999 bewakingscamera’s voor zakelijk en prive gebruik. Het leuke van een goed en slim camera systeem is dat je inbrekers sneller kan detecteren maar ook kan je gebruik maken van een telling, gezichtsherkenning of bijvoorbeeld slimme regels die we kunnen instellen voor loop en of kijk gedrag. De slimme camerabewaking software welke wij installeren is te gebruiken op de tablet, computer, laptop maar ook op de telefoon. IDeaal ! want op die manier heeft u altijd zicht op uw woning en wat er gebeurd.

Camerainstallatie.nl

 

Slimme Camerabewaking

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om slimme camerabewaking te plaatsen. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Laat uw camerabewaking installeren door de professionals van Camerainstallatie.nl! Bij Camerainstallatie.nl  hebben wij diverse pakketten voor uw bewakingscamera’s die perfect bij uw behoefte aansluiten. Nieuwsgierig over welke pakketten wij hebben?

 

Dit camerabewaking systeem is geplaatst in Hilversum, waar de laatste tijd een inbraken golf heeft plaatsgevonden. Alarm en camerasystemen zijn daar populair als gekozen oplossing.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant