WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camera met sirene en flitslamp

Inbrekers afschrikken? Gebruik onze Camera met sirene en flitslamp

Wilt u inbrekers afschrikken? Wij hebben de beste oplossing voor u! U kunt inbraak voorkomen door een complete inbraakbeveiliging uit te voeren. Wij kunnen uw huis beveiligen tegen inbraak met de beste systemen, camera’s, sensors en alarmen. Helemaal ideaal is een gecombineerde camera die niet alleen zal filmen maar ook echt afschrikt! Wij bieden hiervoor een camera met flitslamp en speaker met sirene! Zodra de sensor een intense beweging spot kunt u de flits met sirene laten afgaan waarmee inbrekers afschrikken in een mum van tijd gepiept is! Geweldig als u iemand echt wil laten schrikken.

 

Een camera die filmt is natuurlijk al geweldig, want u heeft bewijs. Maar een camera die echt afschrikt en slim kan meten dat is een extra meerwaarde die u net dat beetje meer kan geven. Met de camera met sirene en flitslamp realiseert u een optimale inbraakbeveiliging waar menig mens u tegen zegt. Het is de meest productieve manier van inbraak voorkomen en dat allemaal tegen een laag kostenplaatje! Wat wilt u nog meer? Wij regelen het voor u.

Inbraakbeveiligingscamera met ontelbare mogelijkheden

Horen wanneer er iemand aankomt bij uw woning of bedrijfspand? En iemand afschrikken als u niet wil dat iemand uw terrein opkomt? Of een welkomstboodschap laten afspelen? Dit zijn geweldige mogelijkheden van inbraakbeveiliging waar wij u in kunnen voorzien. Inbraak voorkomen was nog nooit zo makkelijk. Het kan allemaal met deze multifunctionele bewakingscamera!

 

Een camera die meer doet dan alleen filmen

Inbrekers afschrikken met een camera die ze echt te pakken neemt? Wij hebben hem! Een geluid afspelen, een sirene laten afgaan of een flitslamp, of nog leuker; dit alles tegelijk. Met deze pakkende vorm van inbraakbeveiliging zult u inbrekers afschrikken alsof het niks is. Dat is natuurlijk de bedoeling! Uw huis beveiligen tegen inbraak werkt het best zodra u deze multifunctionele camera heeft geïnstalleerd! De camera heeft een speaker een microfoon, een sirene en een flitslamp. Schrikken zullen ze zeker wanneer ze ongewenst iets willen proberen!

Bij beweging een geluid of geluid afspelen

Geluid speelt een belangrijke rol bij uw huis beveiligen tegen inbraak! Inbrekers afschrikken lukt het meest efficiënt wanneer ze bijvoorbeeld toegesproken worden, omdat dit een verrassend effect heeft. U kunt zelf instellen wat er gebeurt als er beweging is, en kunt hierbij kiezen uit tal van andere opties. Zo kan u instellen als iemand zijn auto of fiets ergens plaatst waar dat niet mag dat er een gesproken bericht wordt afgespeeld met ”hier mag u de auto niet neerzetten”. Inbrekers afschrikken wordt hierdoor wel erg gemakkelijk! 

 

Inbrekers afschrikken met slimme sensor op camera

Een enorm handige vorm van inbraakbeveiliging is de slimme sensor op de camera. Wanneer er iemand aan de verkeerde kant van de stoep loopt of überhaupt in de buurt van uw woning of pand waar hij niet hoort, kunt u een bericht afspelen met “u loopt aan de verkeerde kant”. Natuurlijk is de camera ook handig voor bedrijven wanneer u iemand naar de ingang van het gebouw wilt sturen. U speelt dan een bericht af met “als u iets verder loopt ziet u de ingang”. Zo kan u eindeloos doorgaan puzzelen met uw inbraakbeveiliging en uw camera met speaker afstellen naar wens en smaak.

Camera’s die passen bij uw branche

Naast inbraakbeveiliging bieden de camera’s ook handige hulp voor andere doeleinden! De bovengenoemde camera’s passen perfect bij mantelzorg en zorginstellingen waar deze camera een gesproken bericht kan laten horen als iemand verkeerd loopt, of iets doet wat niet mag. In de zorg en in de verzorging worden steeds meer camera’s gebruikt, dit niet alleen voor de beveiliging maar ook om goed te kunnen zien wat de cliënten zoal uitvoeren. Wij kijken graag met u mee naar inbraak voorkomen op de beste manier. Wat betreft inbraakbeveiliging is het noodzakelijk goed te overwegen welke producten u wilt toevoegen aan uw camera. Wilt u ook een speaker, een GPS systeem en een deur verklikker? Er is eigenlijk zoveel mogelijk! Daarom komen wij u hier heel graag over informeren. Wij willen ervoor zorgen dat uw huis beveiligen tegen inbraak een gemak wordt waar u lang profijt van heeft!

Advies over inbraakbeveiliging

Laat u professioneel adviseren over een passende inbraakbeveiliging en hoe inbraak voorkomen kan worden op de slimste manier. Wij nemen met u door welke camera en welk model speaker het beste bij u passen en wij denken met u mee! Camera Installatie vindt altijd het beste product op het gebied van inbraakbeveiliging dat bij u past. Zo hebben wij ook nooddeur verklikkers die hier perfect bij passen! Deze verklikkers sturen meldingen naar meerdere telefoons wanneer er ergens een deur wordt geopend. Bij Camera Installatie bent u aan het juiste adres voor een alles-in-één pakket voor uw inbraakbeveiliging!

 

Inbraak voorkomen met de beste camera? Vraag nu uw offerte aan!

Wilt u te allen tijde uw inbraakbeveiliging op orde hebben zodat inbraak voorkomen wordt? Dan bent u bij Camera Installatie aan het juiste adres! Wij regelen het allemaal voor u. Neem snel contact op voor een volledig advies. U kunt ons bereiken op Whatsapp, telefoon of mail. Bel naar +31 36 52 90 007 of mail ons via info@camerainstallatie.nl.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant