WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging voor VVE appartement complex

Camerabewaking binnen een appartement complex is vaak een punt van aandacht, de wens is er maar de uitvoering is een drempel. Wij doen ons best te ondersteunen en het juiste advies te geven betreft mogelijkheden en regelgeving. In deze situatie is er gekozen voor meerdere camera’s welke via een centraal opslag systeem worden beheerd en het gehele terrein in de gaten houden.

 

De camera’s hangen hoog en overzien het geheel, bij beweging kan er gekozen worden voor melding bij een beheerder welke actie kan ondernemen. Door het systeem flexibel op te stellen kan er in de toekomst gemakkelijk voor uitbreiding gekozen worden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

De bewakingscamera’s zijn niet alleen uitermate scherm maar zijn door ons ook gekozen wegens hun hardheid (kwaliteit van het materiaal) vandalen hebben bij deze camera’s weinig kans immers moet je van goede huizen komen deze dome camera’s stuk te krijgen.De centrale opslag video server maakt hoge kwaliteit opnames, welke via verschillende manieren zijn terug te halen op zeer eenvoudige manieren waardoor het gebruikersgemak enorm is.

 

De helpdesk van CameraInstallatie staat tot de beschikking om te ondersteunen ook bestaat er altijd een mogelijkheid een onderhoud contract af te sluiten om op deze manier te genieten van vele voordelen en gemakken. Als uitbreiding op een normale manier van beveiligen kan er ook gekozen worden voor een touchscreen bediening of bediening doormiddel van een Google Maps overzicht kaart welke de camera’s op een landkaart kan laten intekenen. Door op de landkaart te kiezen voor een positie van een camera kan het beeld naar voren worden verkregen.

 

Inbraak beveiliging populair bij VVE en woning eigenaren

 

Als eigenaar van een woning of beheerder van een VVE wil je graag goed voor je eigendommen zorgen. Schade aan huis, en of auto, of diefstal uit de woning/auto is dan ook iets wat je liever voorkomt dan ziet gebeuren. Wij merken al jaren een groei van preventie maatregelen, denk hierbij aan alarm systemen, camera systemen, en goede sloten. Ons werk gebied is Nederland, België en Duitsland maar ook projecten in Polen, Spanje, Griekenland en andere landen waar klanten van ons een tweede huis en of bedrijfslocatie hebben komen we regelmatig. Binnen Nederland hebben we een aantal woonplaatsen welke populairder zijn dan andere, de onderstaande lijst is een uitdraai van populaire plaatsen waar camera systemen aanwezig zijn van ons.

 

Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn, Haarlem, Amersfoort, Zaanstad, Arnhem, DenBosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Ede, Emmen, Leeuwarden , Venlo, Delft, Deventer, Alkmaar, Helmond, Oss, Hengelo, Schiedam, Lelystad, Spijkenisse, Almelo, Hoorn, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op zoom, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Roermond, Den Helder, Doetinchem, Drachten, Terneuzen, Barneveld, Oosterhout, Heerhugowaard, Kampen, Weert, Heerenveen, Houten, Rijswijk, Middelburg, Naarden, Laren, Blaricum, Hilversum, Huizen, Wijdemeren, Aalsmeer, Amstelveen en Hoofddorp,

Referentie: VVE Dorpstraat

 

Graag wil ik namens de VVE onze dank uitspreken voor de uiterst zorgvuldige en buitengewoon professionele wijze waarop uw medewerkers ons camerasysteem hebben geïnstalleerd. U mag ons daarom als referentie noemen bij eventueel nieuw te werven cliënten.

 

VVE Vereniging van Eigenaren en beveiliging

 

Veel VVE’s kiezen voor het beveiligen van hun eigendommen en het terrein/gebouw. Veelal leveren wij een intercom systeem, toegangscontrole systeem maar natuurlijk kiezen ze allemaal ook voor een Camerabewaking systeem met mooie niet al te opvallende en toch mooie bewakingscamera’s welke alles goed in de gaten houden.

 

Het grote probleem bij een VVE is dat er veel eigenaren/leden zijn, en dat als er een schuldvraag is er veelal niet duidelijk is wie of wat er gebeurd is. Doormiddel van een camerasysteem kan er gekeken worden wie er per ongeluk de auto aangereden heeft, en of er inderdaad afval eerder is neergezet dan afgesproken en of er idd iemand zonder toestemming is binnen gedrongen. Cameras helpen te ondersteunen, te helpen waar het door andere niet gezien is en als bewijs te dienen op het moment dat dit nodig is. Een Vereniging van Eigenaren is een rechtspersoon die als taak heeft het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke gedeelten en zaken van het appartementengebouw alsmede het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de eigenaars. Wettelijk is vastgesteld dat de eigenaars van appartementen binnen een gebouw een Vereniging van Eigenaren vormen. Iedere eigenaar wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars.

 

CameraInstallatie.nl is een beveiligingsbedrijf dat o.a de volgende werkzaamheden kan uitvoeren;

 

  • Het uitvoeren van beveiligingsaudits binnen en rondom VvE complexen;
  • Plaatsen van een Camera beveiligingssysteem in de gemeenschappelijke ruimten;
  • Vervangen standaard intercomsysteem voor een intercomsysteem met video functie;
  • Uitvoeren van een audit om de organisatorische maatregelen in een pand te verbeteren;
  • Beveiligen van de woonobjecten  binnen de VvE;
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant