WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Bewakingscamera bij de voordeur

Een IP-camera bij de voordeur

 

Een geschikte camera bij uw voordeur laten installeren? Wij hebben de perfecte oplossing! Voor dit project hebben wij een 6 megapixel dome camera bij de voordeur geïnstalleerd, waardoor de bewoners altijd zien wie er voor de deur staat.

 

Doordat deze camera over een erg brede lens beschikt, zijn niet alleen de bezoekers zichtbaar. Door de groothoekcamera zijn naast de bezoekers ook de parkeerplaats en de gehele voorkant van de woning te zien. Het is niet altijd makkelijk om een camera te installeren bij de voordeur, omdat het een andere manier van afwerken betreft. Onze monteurs zorgen ervoor dat de camera netjes geïnstalleerd, gemonteerd en afgewerkt wordt.

Camera bij voordeur: nette installatie

 

Het installeren en wegwerken van de bekabeling is vaak het meeste werk. Onze monteurs doen deze installatie zo netjes, dat u niet eens weet dat er kabels getrokken zijn. Dankzij de bekabeling is uw camera nu verbonden en kunt u via de bijbehorende app de camerabeelden live bekijken en zelfs terugkijken. Is er een beweging gedetecteerd? Dan krijgt u een notificatie.

 

Met onze slimme camera’s weet u precies wanneer er iemand op uw terrein is of is geweest.

De beelden kunt u bewaren, extern opslaan en indien nodig doorsturen. Een bewakingscamera bij de voordeur is vaak onderdeel van een gehele set bewakingscamera’s. Zo plaatsen wij ook vaak camera’s aan de zijkant, achterkant en op andere plekken rondom de woning. De voordeur dome camera’s zijn veelal modellen met een groothoeklens, zodat alles netjes en goed in beeld is.

 

Al sinds 1999 doen wij ons werk met veel plezier!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant