WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Woonhuis beveiliging met camera's

Het plaatsen en monteren van 2 stuks cameras gericht op de voordeur en op de toegangs weg.

 

Gezien de kabels een enorme afstand zouden afleggen is er voor gekozen de bestrating er uit te halen en de bekabeling in te graven op deze manier zijn de kabels niet te zien.

 

Naast het aanleggen van de camera’s hebben we gelijk enkele netwerk kabels getrokken voor het kantoor gedeelte en 2 extra stroomgroepen meegetrokken.

Camerainstallatie.nl

Het verzoek van de klant om de groepenkast welke uit 1978 kwam te vervangen voor een moderne versie is ook door ons uitgevoerd alsmede het plaatsen van een noodstroom voorziening.

 

De 2 stuks camera’s zijn verbonden met een 2 tal monitoren een daarvan in de woonkamer zodat vanaf de bank te zien is wie er voor de deur staat, en een in de slaapkamer.

 

Het beeld geeft netjes weer wie er voor de deur staat, en wie er aan komt rijden, dit alles is ook via de IPAD en de IPHONE te bekijken zodat in de tuin en in de schuur de klant altijd kan zien of het de moeite is naar de deur te lopen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant