WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera’s met zicht op de weg

Ken je dat? Zit je net lekker in je stoel en dan hoor je een gek geluid vanaf de weg of rijdt er ineens een vreemde auto je oprit op. Met een goede bewakingscamera heb je niet alleen zicht op al je eigendommen, maar ook op het terrein rondom je woning. Voor deze woning hebben wij hoogwaardig camera’s met zicht op de weg geplaatst, zodat de bewoners altijd in de gaten kunnen houden wie er het erf op komt.

Camerainstallatie.nl

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af of bewakingscamera’s met zicht op de weg wel toegestaan zijn. Het antwoord is simpel: u mag de weg filmen, maar wel met als doel om uw eigendommen te beveiligen en bewaken. U mag dus gewoon uw auto, fiets, motor, caravan of vuilnisbak filmen als deze op of langs de weg staan. Heeft u als doel om iemand anders in de gaten te houden, dan mag u geen bewakingscamera’s met zicht op de weg plaatsen.

 

Goede en kwalitatieve bewakingscamera’s koopt u niet zomaar in de bouwmarkt of online. Het beste aankoopadvies krijgt u enkel en alleen van professionele bewakingscamera installateurs. Er zijn namelijk zoveel verschillende keuzes in beveiligingscamera’s, waardoor de kans zeer groot is dat u door de bomen het bos niet meer ziet. De installateur is een echte vakman en weet waar hij over praat, heeft kennis van de camera’s, heeft met de camera’s gewerkt en weet precies welk camerasysteem het meest geschikt is voor u.

 

Een goede camera herkennen en weten of dit een geschikt exemplaar voor u is, daar heeft u onze vakmannen voor. Bel of mail ons gerust voor advies en wij komen vrijblijvend bij u langs om te voorkomen dat u een miskoop doet. Tijdens dit bezoek zullen wij een gepersonaliseerd cameraplan voor u maken, wat voldoet aan al uw wensen.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant