WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Beveiligingscamera’s voor autoschadebedrijf

Voor dit autoschadebedrijf hebben wij vier camera’s mogen plaatsen, verdeeld over het pand. De eigenaar van dit pand is namelijk veel onderweg en wilde graag de mogelijkheid hebben om ook onderweg het pand in de gaten te kunnen houden.

 

De camera’s die wij geplaatst hebben, zijn voorzien van nachtzicht. Daarnaast wordt er bij gedetecteerde bewegingen een automatische mail gestuurd naar de telefoon van de eigenaar. Iedere nacht wordt er vanuit het systeem een back-up verstuurd naar de alarmcentrale. Tot slot is het gehele beveiligingscamerasysteem voorzien van een noodstroomvoorziening.

Camerainstallatie.nl

Steeds meer autobedrijven kiezen voor camerabewaking. De meest voorkomende redenen zijn dat klanten een testrit maken en niet meer terugkomen, dat er gebruik gemaakt wordt van valse papieren, dat auto’s met schade teruggebracht worden of dat er verbale dreigementen plaatsvinden van de koper naar de verkoper toe. Om de veiligheid te waarborgen en tastbaar bewijsmateriaal te kunnen overleggen indien dit nodig is, zijn beveiligingscamera’s de perfecte oplossing.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant