WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beekdal College, uitgebreid camerabewakingssysteem

Je zal maar conciërge zijn voor een school met jongeren tussen de 12 en de 18 jaar… het is vragen om problemen, de jongeren van tegenwoordig laten hun troep zonder schaamte gewoon vallen op de grond. Er bleek maar een oplossing mogelijk het plaatsen van een camerabewaking systeem welke niet alleen zal registreren maar ook zal afschrikken.

 

Er is nu via alle mogelijke manieren te zien wie er daadwerkelijk zijn troep niet opruimt aan de hand van deze beelden kan er een actie worden opgezet.

 

Sinds het plaatsen van het systeem is er aanzienlijk merkbaar dat er minder troep te vinden is op de vloeren. Ook is er nu terug te vinden wie mogelijke vandalisme heeft toegepast in zijn vrije tijd.

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking op school

Camerabewaking op school is steeds vaker een middel dat ingezet zal worden. Van kleine scholen tot grote scholen, voor de leerlingen en de omgeving moet alles veilig en goed verlopen en soms zijn er situaties dat een camera op een school een goed middel kan zijn om de dader aan te wijzen.

 

Natuurlijk werkt een camera ook preventief, zo merken wij dit steeds vaker ook tijdens het installeren op een school.

Tijdens de montage van de camera’s worden onze medewerkers al aangesproken, en hoor je de scholieren om je heen praten “Kijk… daar komen camera’s te hangen.”

 

Het geeft duidelijk aan dat ze zich bewust zijn dat er opnames worden gemaakt, en dit is prettig! Want hoe meer ze weten dat er ogen mee kijken, hoe minder snel er spullen gesloopt worden, en of goederen gestolen zullen worden.

 

Niemand wil iets “stouts” doen… en wetende dat er iemand mee kijkt! Meer dan 1500 camera’s hebben we al reeds op scholen draaien, en in onderhoud… wij vertellen u hier graag meer over.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant