WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

De sleutel van de toekomst

Of beter gezegd, een sleutelloze toekomst. Want wij leveren en installeren juist liever een systeem zónder sleutels. Een toegangscontrole systeem is vele malen moderner en levert eigenlijk meer beheer opties en toezicht op. Onze systemen kennen vele mogelijkheden om toegang tot uw woning, bedrijf of specifieke ruimtes te verlenen. Afhankelijk van de situatie en wens kijken wij welke er het beste aansluit. Met onze systemen moet u denken aan toegang verlenen middels een druppel, pasje, code, app/NFC op uw telefoon of zelfs gezichtsherkenning, vingerafdruk, of QR code.

Netjes werken en op de details letten, dat is wat we doen.
Camerainstallatie.nl
Camerainstallatie.nl |

23+ jaar ervaring

Camerainstallatie.nl |

Professionele oplossingen

Camerainstallatie.nl |

Direct contact

Camerainstallatie.nl |

Oplossingen op maat

Welk toegangscontrole systeem past het beste bij mijn situatie?

Een goede vraag, waar wij u graag bij helpen. Er zijn vele mogelijkheden om toegang te verlenen, maar welke daarvan het beste bij uw situatie past is afhankelijk van vele variable factoren. Om enkele voorbeelden te geven:

– Welke eisen stelt u aan het systeem op gebied van veiligheid of integraties met andere systemen of apparaten?

– Op welke manier wenst u het systeem wenst te gebruiken? Gaat het om kleine, grote of meerdere locaties? Ook is belangrijk om te weten welke voorzieningen qua stroom of internet hier reeds zijn, of juist níet zijn getroffen.

– Welke en hoeveel mogelijkheden u wenst te hebben om toegang te verlenen.

– Hoeveel gebruikers er gebruik gaan maken van het systeem, zowel als beheerder maar ook als gast of bezoeker.

– Hoe u het systeem in de toekomst wenst te gaan gebruiken, of het systeem nog uitgebreid dient te worden of dat hier nog aanpassingen in zullen komen.

 

Camerainstallatie.nl

 

 

 

Daarom is het makkelijk om zomaar iets te roepen, maar is het belangrijker om er samen achter te komen voor u van toepassing is. Zo kunnen wij uw wensen achterhalen om er voor te zorgen dat het voorstel ook echt bij uw situatie past.

 

Aan welke merken moet u denken?
Wij zijn van mening dat het belangrijk is om opties voor verschillende vraagstukken te hebben, maar dat het ook belangrijk is dat er een keuze gemaakt wordt waar je als installateur achter staat.

 

Wij werken enkel met het professionele segment; denk hierbij o.a. aan merken als: 2N, Paxton, Van der Bilt Act 365, of een systeem van Dahua of Hikvision.

Camerainstallatie.nl

Is iedere deur geschikt voor een toegangscontrole systeem?

In principe kunnen wij voor iedere deur een geschikte vorm van toegangscontrole bedenken. Soms zullen er vanwege de wens of voorkeur aanpassingen gedaan moeten worden aan een deur. Maar met wat passen en meten slagen wij er altijd in om een oplossing te vinden.

Slim slot Loqed met touchpad én slimme app
Genoeg van al die beunhazen?
Bekijk onze pakketten

Kan een camera systeem gekoppeld worden aan een deur?

Monteur programmeert met zijn laptop een installatie

Ja zeker, een aantal geavanceerde toegangscontrole systemen kunnen integreren met camerasystemen. Op die manier kunnen wij de slimme software van de camera’s benutten om te helpen bij het beveiligen.

 

Denk hierbij aan een camera met zoekfilters om te weten wie er daadwerkelijk de toegangslezer heeft gebruikt, wanneer deze persoon weer vertrokken is, of wat ze hebben gedaan in de tussentijd.

Kies voor vrijblijvend advies op locatie!

Camerainstallatie.nl

De werkwijze van onze toegangscontrole monteurs

Netjes werken en op de details letten, dat is wat we doen. Wij zijn gewend te werken in omgevingen waarin wij ons moeten aanpassen aan de situatie. Dit kan inhouden dat we op afgesproken tijden geen lawaai mogen maken met boren, of dat we juist op bepaalde tijden niet of wel aanwezig mogen zijn.

 

De juiste kleurtjes van de kabels, stofvrij werken, netjes afschilderen/afwerken, kitten of voegen. Het is boel om rekening mee te houden, maar de klant is zuinig op zijn woning of bedrijf, dus waarom zouden wij dat niet hoeven te zijn?

Monteur van CameraInstallatie.nl staat op hoogwerker
Camerainstallatie.nl |

Op elke deur toepasbaar

Camerainstallatie.nl |

Hoog bereik

Camerainstallatie.nl |

Sleutel van de toekomst

Camerainstallatie.nl |

App

Camerainstallatie.nl |

Op maat

Camerainstallatie.nl |

Aansluitbaar op camera bewakingssysteem

Camerainstallatie.nl