WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Pakket samenstellen

"*" geeft vereiste velden aan

Type sector
Kies hier de sector die bij uw aanvraag past.
Jouw slimme slot
Slimme sloten zijn elektronische sloten waarbij je een deur kunt openen via bluetooth. Met een app, code, pasje of zelfs gezichtsherkenning! Het grote voordeel hiervan is dat er dus geen fysieke sleutel meer nodig is die je kunt verliezen of nagemaakt kan worden. Hoe en op welke manier je de deur wilt openen, is erg persoonlijk wij helpen je hieronder met de verschillende keuzes op een rij.
Prijs: 599,00
Zonder extra'sMeer informatie
Loqed is een goed en veilig slim slotvoor woningen en klein zakelijk gebruik. Het van oorsprong Nederlandse product is zeker een voorloper in de markt. Zij waren een van de eerste met een goed doordacht en stabiel product. Het slot is voorzien van het SKG***veiligheids keurmerk. Je telefoon kan in je zak blijven zitten dankzij de slimme Touch To Open functie, waarbij het slot via bluetooth kan herkennen of je er aan komt. Daardoor hoef je enkel maar met een druk op de knop de deur te openen. Digitale sleutels of tijdschema's voor familie/vrienden of werknemers worden in een oogwenk aangemaakt en beheerd vanuit de app. Voor het openen van de deur wordt gebruik gemaakt van dezelfde 256-bit encryptie als banken ook gebruiken. Ook integraties met diverse smart home systemen zijn mogelijk.
Prijs: 1.099,00
ACT 365 in cloudMeer informatie
ACT365 is een zeer professioneel en compleet product, u beheerd de gehele toegangscontrole van verschillende deuren of locaties namelijk in 1 centraal online overzicht vanuit de ACT365 cloud of app. Hiermee kunt u toegang verlenen, gebruikers aanmaken of uitschakelen of zelfs videobeelden bekijken. Het voordeel van het cloud based system, is dat u geen lokale server of pc nodig om de software te kunnen bedienen. Hierdoor bent u altijd en overal in staat om wijzingen door te voeren. Geen kostbare lokale servers, software en databases. Geen kostbare uren voor het uitvoeren van soft- en firmware updates. Geen investeringen in IT nodig. Overzichtelijk beheer en monitoring op afstand vanuit één omgeving of App. Real-time aanwezigheid overzicht in de App t.b.v. ontruiming.
Prijs: 1.129,00
Met gezichtsherkenningMeer informatie
Toegangscontrole met uw gezicht als sleutel, met deze gezichtsherkenning terminal haalt u de toekomst in huis! De slimme biometrische scanner kan, wanneer u helemaal top-security wilt, gekoppeld worden aan een elektronische meerpuntssluiting. Wanneer u aan komt lopen wordt de deur in seconden volledig automatisch ontgrendelt- of vergrendelt op de veiligst mogelijke manier. De terminal is uitgerust met slimme AI software, waardoor mondkapjes/brillen/petten/hoeden of zelfs Deepfake software herkend kunnen worden. Dit apparaat heeft een eigen database waarin gezichten/codes of tags opgeslagen kunnen worden en u zelf kunt bepalen welke rechten of tijdsloten u toekent aan iedere gebruiker.
Prijs: 879,00
2NMeer informatie
Wilt u wel toegangscontrole, maar is er geen internetverbinding? Dan kan een standalone systeem uitkomst bieden. Bij een standalone systeem programmeert u de codes of tags direct in de lezer, waardoor u zelf de regie houdt over wie er wel/niet naar binnen mag, terwijl u geen onnodige extra kosten hoeft te maken aan een internet abonnement. Indien het systeem later toch uitgebreider dient te worden, bestaat er wel de mogelijkheid om uit te breiden met cloud software om het beheer gemakkelijker te maken.
Binnen of buiten
Welke deur wenst u te voorzien van een elektronisch slot? De binnen of de buitendeur?
Openen van de deur
Hoe wenst u de deur te openen? Er zijn verschillende manieren en technieken onderstaand treft u een overzicht.
Prijs: 325,00
Meer informatie
Een paslezer is universeel een van de meest gekozen versies van toegangsbeheer. Een pasje kan gemakkelijk vervangen worden of verwijderd uit het systeem mocht dit nodig zijn.
Prijs: 680,00
Meer informatie
Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen wel een smartphone of smartwatch bij zich. Bovendien geeft iemand zijn of haar telefoon niet graag weg, in tegenstelling tot een pasje. Juist daarom is dit een heel geschikt apparaat om te gebruiken als toegangsmiddel. Mits deze uiteraard wel NFC ondersteuning biedt.
Prijs: 839,00
Meer informatie
Een QR code gebruiken wordt veel gebruikt bij hoog verloop zoals kleine hotels of BnB doeleinden. De QR code kan gemakkelijk bij een uitnodiging of reservering meegezonden worden en kan zelfs automatisch gedeactiveerd worden wanneer het verblijf verlopen is.
Prijs: 809,00
Meer informatie
Een combinatie van NFC en een TAG, dit is de meest gangbare versie binnen veel bedrijven. Er kunnen nog steeds tags uitgedeeld worden aan medewerkers maar ook NFC koppelingen gemaakt met hun telefoons.
Prijs: 0,00
Meer informatie
Middels een app de deur openen is een zeer gemakkelijke manier, want tegenwoordig heeft bijna iedereen zijn of haar telefoon altijd wel op zak. Daarbij is een app heel handig om op afstand te kunnen openen. Daardoor is het ook niet meer nodig is om een sleutel aan iemand te geven, wat weer de nodige risico’s met zich mee brengt.
Prijs: 120,00
Meer informatie
Een kabeloverbrenging wordt aan de scharnierzijde van de deur geplaatst, om op een professionele en veilige manier de bekabeling over te brengen vanaf de deur naar kozijn. Hierdoor kan bij het openen en sluiten van de deur de kabel niet beschadigd raken.
Vragen / Antwoorden
Iedere situatie is uniek en vraagt soms net om een andere oplossing of toepassing. Daardoor kan het uiteraard voorkomen dat de eerdere opties nét niet helemaal aansluiten bij uw situatie. Daarom bieden wij onderstaand de gelegenheid om uw situatie aan ons voor te leggen, zodat wij met u mee kunnen denken.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Contactgegevens
Vul hieronder uw contactgegevens in.
Hidden
Hidden

Systeem samenstelling

Dit is een prijzenindicatie, wij maken een persoonlijke aanbieding voor u.

x Slim slot met app

Zonder extra's

x Slim slot met app

ACT 365 in cloud

x Slim slot met app

Met gezichtsherkenning

x Slim slot met app

2N

Buiten beide kanten

x Paslezer

x NFC reader

x QR

x NFC + TAG

x App

x Kabel overbrenging kozijn

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief installatie en montage

Subtotaal

00.00

21% BTW

00,00

Totaal

00,00
Kies een voorkeursdatum
* Alle afspraken zijn indicatief

Alle bovenstaande opties zijn standaard inclusief Installatie en montage

Camerainstallatie.nl | CPR bekabeling CPR bekabeling
Installatie monteur Mees van Camerainstallatie.nl