WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Toegangscontrole ACT365 met QR-code integratie

In ACT365 is het mogelijk om kaarthouders een QR-code te geven in plaats van een fysieke kaart of tag. De Vanderbilt QR500-B QR code lezer kan namelijk QR-codes lezen.

 

Vanuit de ACT365 web-portal kunnen QR-codes worden aangemaakt en worden verstuurd als email bijlage. Na het openen van deze bijlage op een Smartphone kan deze bij de QR-code lezer worden aangeboden. Deze QR-code integratie is ideaal toe te passen in situaties waarbij personen tijdelijke toegang tot een locatie moeten krijgen. Denk hierbij aan vakantieparken, jachthavens, bezoekers van bedrijven en alle overige locaties waarbij de toegang van tijdelijke aard is.

Camerainstallatie.nl

Een ander voordeel is dat er geen fysieke interactie nodig is tussen degene die de kaart uitgeeft en degene die de kaart gaat gebruiken en er hoeven geen kaarten of tags ingeleverd te worden. Alles wordt in de Cloud beheerd vanuit de ACT365 web-portal en is daardoor zeer flexibel in gebruik.

Als deze QR-code integratie wordt gebruikt in combinatie met de ACT365 API (Application Programming Interface) dan kan deze toepassing worden geïntegreerd met bijvoorbeeld een bezoekerssysteem of reserveringssysteem.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant