WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Zwarte 720P HD Dome Bewakingscamera's

Zeer luxe 720P HD kwaliteit bewakingscamera’s zijn op dit project ingezet. Om de maximale camerabewaking in te zetten en het geheel op smaak en kleur te krijgen is alles op kleur speciaal gespoten voor de klant.

 

De camera’s zijn via de E-map plattegrond en iPhone/iPad applicatie te beheren en te besturen en ook zijn de beelden terug te bekijken via 3G en ook via Wifi intern.

 

Het gehele bewaking systeem met deze IPcamera’s is aan een IP netwerk opname recorder gekoppeld welke alles opneemt en doorgeeft aan push-acties. Om een optimale dekking van de tuin en het terrein te krijgen is er gekozen voor een camerapaal welke de zelfde kleur heeft als de camera’s waardoor het wat vriendelijker en mooier oogt dan een normale paal.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant