WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Veilig op vakantie met een bewakingscamera gekoppeld aan een APP

Het vakantieseizoen is weer begonnen! Wanneer je op vakantie bent wil je je geen zorgen maken over je huis. En wanneer je toch ongerust bent is het fijn om even mee te kunnen kijken.

 

Waar ter wereld je ook bent, kijk mee in je huis met Camerainstallatie Dahua camera’s. Of je nu een melding krijgt dat een deur open is, of er iemand rond loopt op uw terrein. Zo zie je direct of er iets aan de hand is.

 

Er is een nieuwe camerainstallatie app beschikbaar! 

Met de Camerainstallatie Dahua Camera app kun je onder andere gebruik maken van de volgende functionaliteiten:

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Timeline recording viewer

De intuïtieve timeline recording viewer maakt het mogelijk om gemakkelijk de juiste momenten terug te vinden in je opnames. De Dahua Camera’s van Camerainstallatie welke wij gebruiken bij het installeren van onze bewakingscamera systemen zijn voorzien van de nieuwste technieken.

 

Motion detection zones

Selecteer vanuit de app waar de camera beweging detecteert om een opname te starten.

 

Meerdere live streams

Bekijk tegelijkertijd live streams van meerdere camera’s in en rond je woning.

 

Uw camera’s laten installeren

Al sinds 1999 installeren en leveren wij camerabewaking systemen, en weten wij met passie ons werk te doen. Als een van de eerste brachten wij in 2007 het merk Dahua op de markt in Nederland.

Wij kunnen onszelf dan ook gerust een installatie specialist noemen, maar ook zeker Dahua specialist.

 

Wenst u een professionele en betrouwbare bewakingscamerainstallatie bij u thuis Dan nodigen wij onszelf graag bij u thuis of op kantoor uit voor persoonlijk advies en een offerte.

 

Het installeren van camera’s is niet iets wat u even zonder voorkennis doet, los van de techniek is het trekken en wegwerken van de bekabeling iets wat wij als camerabewaking specialisten al ruim 20 jaar uitvoeren.

 

Ook kan u bij ons online een kostenberekening maken wat het beveiligen doormiddel van een camerabewaking systeem u zou gaan kosten op deze manier weet u wat u kan verwachten en het mooie is al onze prijzen zijn ALL-IN dus ook incl montage.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant