WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

WiFi draadloze IPcamera op zon energie huur en verkoop

De perfecte camera die bouwen wij gewoon op maat voor u

 

Zoekt u een op maat gemaakte draadloze WiFi-beveiligingscamera die kan worden voorzien van stroom via zonne-energie of accu? Deze camera is ideaal voor locaties waar tijdelijk bewaking nodig is en stroomvoorziening lastig te realiseren is.

 

 

Deze camera’s zijn perfect geschikt voor buitengebieden, bosrijke omgevingen, paardenstallen en boerderijen, maar ook voor privé-eilanden nabij Loosdrecht, Utrecht, Rotterdam en Vinkeveen. Daarnaast worden deze camera’s ingezet in havengebieden rondom Antwerpen, Rotterdam en in de buurt van de Waddeneilanden.

 

 

De draadloze IP-camera kan 24/7 zelfstandig draaien en opnemen in EXTREEM hoge beeldkwaliteit, zodat u live kunt meekijken alsof u voor de televisie zit. De opnames die deze camera maakt zijn levensecht, zowel overdag als ’s nachts.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een camera om een groot stuk grond te beveiligen

 

Tips voor het beveiligen van een groot terrein met een camera:

  1. Plaats de camera’s op strategische punten om een breed zichtveld te krijgen. Zorg ervoor dat u belangrijke toegangspunten, zoals poorten en deuren, in de gaten houdt.
  2. Maak gebruik van bewegingsdetectie om alleen opnames te maken wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Dit helpt bij het besparen van opslagruimte en het verminderen van de hoeveelheid onbelangrijke opnames.
  3. Zorg voor voldoende verlichting rond de camera’s om de beeldkwaliteit te verbeteren en om inbraak of diefstal te voorkomen.
  4. Gebruik een camerasysteem dat gemakkelijk te monitoren is, zodat u altijd op de hoogte blijft van wat er gebeurt op uw terrein. Dit kan bijvoorbeeld via uw smartphone of computer.
  5. Overweeg de installatie van een alarmsysteem dat gekoppeld is aan de camera’s. Op deze manier wordt u direct gewaarschuwd wanneer er iets verdachts gebeurt op uw terrein.

Op zoek naar een camerabewakingssysteem dat speciaal voor jouw situatie is ontworpen en geïnstalleerd? Bij Camerainstallatie.nl begrijpen we dat elk pand of terrein uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte camera systemen aan die perfect passen bij jouw beveiligingsbehoeften. Een op maat gemaakt camerasysteem is de beste keuze als het gaat om het beveiligen van jouw pand of terrein. Het zorgt ervoor dat alle gevoelige punten worden gedekt en dat je altijd de controle hebt over wat er gebeurt. Of het nu gaat om een bedrijfsterrein, een parkeergarage of een woonhuis, wij hebben de kennis en expertise om een systeem te ontwerpen dat aan jouw specifieke behoeften voldoet.

 

 

Bij Camerainstallatie.nl gebruiken we alleen de nieuwste technologieën en hoogwaardige camera’s om ervoor te zorgen dat je altijd de beste beveiliging krijgt. Onze op maat gemaakte systemen kunnen worden geïntegreerd met andere beveiligingsapparatuur, zoals alarmen en toegangscontrolesystemen, om een complete beveiligingsoplossing te bieden. Onze professionele installateurs zorgen ervoor dat het camerasysteem op de juiste manier wordt geïnstalleerd en geconfigureerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat het optimaal werkt. Bovendien bieden we onderhoud en ondersteuning na installatie, zodat jouw camerasysteem altijd in topconditie blijft.

 

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing voor het bewaken van uw terrein, bouwproject of tijdelijk project? Dan is het huren of kopen van een camera systeem een slimme keuze! Bij Camerainstallatie.nl bieden wij op maat gemaakte camera systemen die precies voldoen aan uw wensen en behoeften. Onze camera systemen zijn van professionele kwaliteit en bieden u de mogelijkheid om 24/7 live te kijken naar de beelden die worden opgenomen. Dit geeft u niet alleen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat u altijd op de hoogte bent van wat er op uw terrein gebeurt. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke oplossing voor uw bouwproject of een permanent camerasysteem voor uw bedrijfsterrein, wij hebben de expertise om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Onze ervaren installateurs zorgen voor een vakkundige installatie en bieden u deskundig advies over het gebruik van het systeem.

 

 

Kortom, bij Camerainstallatie.nl bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakt camera systeem. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het beveiligen van uw terrein!

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant