WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Wasstraat / Autowas Camerabewaking

Als dief ga je achter het grote geld aan zou je denken? Maar waarschijnlijk lopen er een hoop rond die toch enorm graag de losse Euro’s willen pakken. Deze wasstraat had enorm veel last van diefstal, vernieling en hangjongeren. De voornaamste rede was het beschermen van de geld automaat waas je de wasmunten kan wisselen.

 

Deze was keer op keer de klos, niet alleen is de inhoud weg maar de reparatie kosten liepen al snel op tot ver boven de 2000,- euro. Na de komst van Camera Bewaking was er per direct merkbaar dat de bezoekers zich netter gedragen, maar ook was er direct minder overlast … jammer genoeg bleef een gedeelte overlast aanwezig, maar diefstal is er niet meer geweest.

Camerainstallatie.nl

Een belangrijk punt voor een wasstraat / wasbox is natuurlijk dat deze waterdicht is, zo ook de camera’s deze moeten tegen een stootje en natuurlijk tegen water kunnen. Er is gekozen voor een speciaal model camera welke hier perfect voor is, voor de cameras aan de buitenkanten is gekozen voor een opvallend model “BOX” camera met bijbehorende behuizingen.

 

CameraBewaking via internet bied mogelijkheden

 

Tijd besparen en alles en iedereen in de gaten houden 24/7, dat is wat iedereen wil. Doormiddel van camerabewaking kan dit perfect ! een digitale camerabewaking harddisk recorder [ DVR ] is een middel welke wij gebruiken om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen. Ons zeer uitgebreide en gratis CMS software pakket koppeld al uw vestigingen aan elkaar u kan zelfs via Google Maps de camera’s aangeven en gemakkelijk terug vinden.

 

Meer info? Bel, mail of kom gezellig langs.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant