WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Vandaal bestendige dome bewaking camera's

Als het echt tegen vandalen moet kunnen plaatsen wij vandaal bestendige dome camera’s. Dit soort bewakingscamera’s zijn van metaal gemaakt en hebben een speciaal soort glas in 2 lagen gemonteerd. De montage van de camera’s gebeurd doormiddel van 3 montage ringen welke als borg worden gebruikt om alles goed vast te zetten.

 

Mocht iemand de camera’s willen slopen moeten ze allereerst veel tijd stoppen om de camera’s stuk te krijgen, in de tijd dat ze uiteindelijk een keer stuk gaan is of de politie al aanwezig of staan ze dermate veel en duidelijk in beeld dat het nut al aanwezig is.

 

Een ander belangrijk punt is de kabels uit het zicht, en niet door te knippen, zoals je kan zien lopen alle kabels via de binnenkant van de muur hier zit een loze ruimte waar wij gebruik van maken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant