WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Van der Valk Leusden – Camera systeem vervangen

Goede service is belangrijk in de Hospitality. Voor een hotel is een camerabewaking systeem dan ook iets dat goed beeld moet geven en makkelijk in gebruik moet zijn. Voor Van der Valk Leusden hebben wij het bestaande systeem mogen updaten en enkele camera’s bij mogen plaatsen.

 

Er is gekozen voor een mooi Dahua camerabewaking systeem met 8Megapixel / 4K camera’s welke met slimme AI technieken snel iets kunnen achterhalen, mocht er een incident zijn. Hotel Leusden is qua afwerking keurig netjes waardoor het trekken van nieuwe netwerk kabels voor deze camera’s geen makkelijke klus was.

 

Vooraf is er goed gekeken naar welke mogelijkheden er waren, en de monteurs op locatie hebben door creatief zoeken en hengelen de camerakabels zonder zichtwerk kunnen trekken. De verschillende camera’s hangen er weer fris en modern bij, en de tevens nieuwe geplaatste NVR server ( met IVS/AI technieken ) neemt niet alleen de beelden op, maar verwerkt ook de nodige data om snel iets terug te kunnen zoeken.

 

Gezien de wens tevens was de verschillende intercom systemen aan dit camera systeem te koppelen, zijn er in totaal drie intercoms buiten vervangen. Deze beelden worden nu ook centraal op een touchscreen monitor beheerd.

 

Een keurig project voor dit mooie hotel, een uitdaging om de kabels zo netjes op hun plek te krijgen maar wel met veel eer voor je werk.

 

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant