WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Uitgebreide camerabewaking oprit

Een oprijlaan van ruim tachtig meter is natuurlijk een droom en enorme luxe, maar kan ook vervelend zijn omdat je niet kan zien wat er gebeurt. Dit is dan ook de reden dat wij voor deze klant camera’s hebben mogen plaatsen. Een camera helpt namelijk om dingen waar te nemen en inzichtelijk te maken op plekken die je niet direct in de gaten kunt houden.

 

Wij hebben voor de oprijlaan gekozen oor 36 zoom camera’s. Deze camera’s leveren haarscherpe beelden en zijn te besturen vanaf een iPhone, iPad en een computer. Als het donker wordt, schakelen de camera’s automatisch over op infrarood nachtzicht, zodat er ook ’s nachts haarscherpe beelden beschikbaar zijn. Bij verschillende lichtsterktes overdag passen de camera’s zich eveneens automatisch aan voor optimale beelden. Bovendien voldoen al onze camera’s aan de IP67-certificering en zijn de camera’s bestand tegen alle weersomstandigheden, van enorme kou tot extreme hitte.

 

Wilt u een professioneel advies over het plaatsen van beveiligingscamera’s of weet u al precies waar de camera’s moeten komen? Neem gerust contact met ons op voor advies op locatie of een vrijblijvende offerte. Met onze passie voor veiligheid en techniek verhogen wij al meer dan 30 jaar de veiligheid!

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant