WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

TT Assen circuit - Camerabewaking

De inzet van beveiliging camera’s is een steeds belangrijker aandachtspunt aan het worden zeker met grote groepen mensen die op een evenement afkomen. Voor de TT in Assen hebben wij de complete bewaking doormiddel van Camera’s in opdracht van ISA Security mogen uitvoeren met 9 draadloze HD kwaliteit camera’s voorzien van 2 mobiele meldkamers vanuit waar alle beelden te beheren waren.

 

De camera’s welke tijdens de TT zijn gebruikt zijn voor tijdelijke duur geweest, en zijn gehuurd voor de duur van het evenement. Door de flexible en modulaire opzet van de camera’s kunnen deze dan ook snel op een positie worden geplaatst en vanuit de mobiele meldkamer worden uitgelezen.

 

Door gebruik te maken van draadloze camera’s welke op zeer grote afstanden geplaatst kunnen worden is het mogelijk om zeer snel camera’s ergens te plaatsen, de draadloze techniek zoals wij deze gebruiken is geheel op maat gemaakt en voorzien van een strenge beveiliging.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant