WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Draadloze bewakingscamera in paal - Wifi straalzender

Bij Camerainstallatie.nl gaan we altijd tot het uiterste om de beste oplossing te vinden voor onze klanten, zelfs als het een uitdagend project is. Zoals deze klant, die op zoek was naar een geavanceerde bewakingsoplossing voor hun pand. Na uitvoerig overleg met de klant, hebben we besloten om een cameramast te installeren met een geavanceerde starlight 4megapixel camera. Deze camera is uitgerust met IVS (Intelligent Video Surveillance) en kan dus automatisch bewegingen detecteren en analyseren.

 

Maar daar stopte het niet. Om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal werkt, hebben we de camera op maat gemaakt door deze in een elegante zwarte kleur te spuiten, die perfect past bij de omgeving. En ook de straalzender hebben we in dezelfde kleur gespoten. Zo zorgen we niet alleen voor de beste technische oplossing, maar ook voor een mooie en professionele uitstraling.

 

Om de beelden van de camera op te nemen, hebben we een centrale unit geïnstalleerd, maar deze bevond zich wel 1000 meter verderop. Maar geen zorgen, we hebben ook hiervoor een oplossing gevonden! Via de straalzender maken we namelijk verbinding met de centrale opname server. En om ervoor te zorgen dat er snel kan worden ingegrepen als er iets gebeurt, hebben we de motion detectie en lijn detectie gekoppeld. Zo krijgt de meldkamer direct een melding als er activiteiten worden waargenomen.

 

Bij Camerainstallatie.nl gaan we altijd voor de beste oplossing, hoe uitdagend het project ook is. En met meer dan 23 jaar ervaring in het installeren van camerasystemen, hebben we de kennis en expertise om altijd de juiste keuzes te maken. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw pand!

 

Regenerate response
Camerainstallatie.nl

Wat wat is een straalzender dan ?

Een straalzender is een apparaat dat signalen kan sturen zonder dat er kabels nodig zijn. Je kunt het vergelijken met een walkietalkie, maar dan voor internet. Een straalzender kan handig zijn als je bijvoorbeeld camera’s wilt plaatsen op een plek waar geen kabels kunnen komen. Bijvoorbeeld als je een camera wilt plaatsen op een hoge toren, in een bos of over een rivier. De straalzender zorgt ervoor dat het signaal van de camera’s toch bij de centrale opname server komt, ook al is er geen kabel mogelijk. Zo kun je toch beelden opnemen en monitoren wat er gebeurt op die plek. Dus als je een straalzender nodig hebt, dan zijn wij er om je te helpen!

Camerainstallatie.nl

Er zijn tevens voorbereidingen gemaakt voor een intercom en een wifi verbinding in de toekomst mocht dit nodig zijn. Wij houden van meedenken en kijken naar mogelijke wensen in de toekomst en bereiden onze installaties altijd voor op deze mogelijkheden.

Dit camerasysteem is klaar voor de toekomst, zowel gezichtsherkenning als ook kentekenherkenning is op deze camera’s en software voorbereid. Wij maken hier gebruik van het software pakket DSS PRO, welke aan de bewakingscamera’s en de NVR harddisk recorders gekoppeld is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Stap 2

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant