WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Restaurant voorzien van camerabewaking

Als eigenaar van een restaurant wens je natuurlijk wel te zien of het druk in je zaak is. Ook is het niet geheel onbelangrijk voor de veiligheid van het personeel maar ook voor de klanten om camerabewaking beveiliging toe te passen.

Camerainstallatie.nl

Beelden terug kijken na inbraak of overval

Je mag hopen dat het nooit zal gebeuren maar stel de zaak is overvallen dan is het fijn een stuk bewijst last te hebben. Ook in de situatie dat er een verwachting is dat iemand van het personeel niet geheel eerlijk is dan kan het handig zijn de beelden terug te kunnen kijken.

 

Geen risico willen lopen, kies voor CameraBewaking

Voor deze restauranthouder zijn de risico’s op dit moment lager: hij is eigenaar geworden van een beveiliging systeem voorzien van twee camera’s welke aangesloten zijn op een digitale harddisk recorder (DVR) waardoor de beelden enkele weken kunnen worden bewaard.

Online en offline camera beelden bekijken

Online zijn de cameras live te bekijken via internet, maar ook via de iPhone of iPad, of een Android toestel. Aangezien het dag en nacht camera’s zijn kunnen de beelden ook in het pikkedonker worden bekeken. Het systeem heeft nog plek voor twee extra camera’s, deze kunnen in de toekomst worden aangesloten door simpel wel uit te breiden.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant