WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

PTZ bestuurbare camera bij bedrijfspand

Bij een bedrijfs pand is er gekozen voor een automatische PTZ camera, aangesloten op een DVR recorder door gebruik te maken van RS485.

 

Bij beweging zal de PTZ camera automatisch naar het object gaan en zichzelf afstemmen en e.v.t inzoomen. Bij beweging is er een geluid signaal zodat ze binnen weten dat er iemand aankomt. In de toekomst is het idee meerdere van deze camera’s bij te plaatsen en deze in serie te laten draaien. Op deze manier is het mogelijk dat de camera’s onderling met elkaar praten en elkaar voorzien van informatie zo kan het voorkomen dat camera 1 beweging ziet en camera 2 zichzelf zal aanmelden om te helpen met filmen.

 

Tevens zullen er nog wat extra LED bouw lampen bij geplaatst worden, welke zullen zorgen voor meer licht opbrengst. LED is de toekomst niet alleen heeft LED nagenoeg geen onderhoud nodig maar ook veel goedkoper in gebruik doordat LED energie zuinig is.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant