WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Hockey club, Speelvelden / Clubhuis beveiliging

Sportclubs hebben weinig inkomsten en moeten het met weinig geld doen. Het is dan ook enorm vervelend als er keer op keer diefstallen plaats vinden, zowel uit de kleedkamers, voorraadhok, maar ook bij en of tijdens het bijvullen van de drankvoorraden diefstal vond enorm vaak plaats.

 

De wens voor camerabewaking was er al langer maar door een presentatie vanuit CameraInstallatie.nl was het voor hun duidelijk het hoeft niet veel geld te kosten om het geheel te bewaken en zelfs een stuk uitgestelde betaling was mogelijk.

 

De keuze was gemakkelijk: “We doen het.” Al snel was de vraag wanneer kunnen jullie beginnen? Slechts één week na ondertekening van de offerte was het gehele project afgerond, geïnstalleerd en voorzien van een koppeling van internet.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant