WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

FULL-COLOR Starlight BEELD IN HET DONKER

Nu ook eindelijk echt goede camera’s met kleuren beeld in het donker. De starlite full-color camera’s van Dahua nemen ook in het donker kleuren waar. Het is bijna niet te geloven maar het beeld van de starlite camera’s van Dahua zijn kristalhelder en volledig in kleur in de nacht.

 

Met de komst van deze techniek gaan wij een nieuw technologie tijdperk tegemoed en zijn daders ook in de nacht helder en duidelijk in beeld te krijgen. Nagenoeg al deze camera’s zijn uitgerust met AI en IVS waardoor zelfs gezichtsherkenning en kenteken registratie mogelijk zijn geworden. Het is dan ook een genot voor het oog dat deze camera’s u het beeld geven wat nodig is om de daders te kunnen pakken en aan de hand van herkenning echt te kunnen aanwijzen.

Camerainstallatie.nl

Maar wat is een starlight camera

 

Een starlight camera kan bij zeer weinig licht in het donker het beeld in kleur weergeven zonder infrarood te gebruiken. De werking van starlight is zo goed doordat de sluitertijd enorm laag is en de sensoren een stuk groter. Hierdoor zien de deze starlight camera’s een stuk meer dan het menselijk oog. Hoe lager de LUX waarde is, hoe beter de prestatie van de starlight camera. Het verschil tussen een infrarood camera en een starlight camera is vooral is de helderheid een stuk beter, en het zicht is dieper. Ook is het grote verschil dat een normale infrarood snel zal overgaan op zwart/wit en een full color starlight zal in volledig kleur het beeld weer kunnen geven.

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant