WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerapaal inrichten en netwerk infrastructuur aanleggen voor camerabewaking

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het aanleggen van de infrastructuur voor de cameras en de opname recorder. Op een bedrijventerrein hebben wij zowel UTP, GLAS als straalzenders met elkaar moeten koppelen om de verschillende camera’s aan elkaar te kunnen koppelen.

 

De grooste uitdaging waren de grote afstanden en de verschillende uithoeken van waar deze stonden.

 

Het is ons gelukt zeer scherpe HD beeld kwaliteit op te zetten en het gehele netwerk aan elkaarte koppelen en centraal op een locatie bij elkaar te laten komen. Voor de beheerder van het terrein is het op deze manier makkelijk alles in de gaten te kunnen houden en beelden terug te halen als bewijs.

Camerainstallatie.nl

De backbone van ons netwerk is 1000Mbit, op die manier kunnen we makkelijk 100-120 cameras aansluiten en laten streamen. Het netwerk is door ons aan een volwaardige stresstest onderworpen waaruit bleek dat we daadwerkelijk ook echt het volle vermogen konden gebruiken.

 

Over het gehele terrein met het uiterstepuntje op 1021M verder behalen we alsnog 270Mbit volledig draadloos, wat zal neerkomen op +-50 draadloze cameras dat op de huidige infra kunnen meedraaien.

De installatie van de camerabeelden is zoals wij het noemen een stuk passie, wij kijken naar wat het best haalbare is in de situatie, als het net even beter kan dan doen wij dit ook. Zo ook in deze situatie, het was niet makkelijk maar we geven niet snel op en  gaan door totdat het perfect is. Lichtafstelling, dag en nacht afstellingen, bandbreedte maar zeker ook het aantal frames per sec en de manier van de beelden oversturen over het netwerk naar de NVR harddisk recorder.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant