WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

FULL COLOR beveiligingscamera’s op een zwarte paal

Naast de Lidl supermarkt in Almere Nobelhorst hebben wij een complete beveilingingscamera installatie mogen verzorgen. Deze beveiligingscamera’s zijn full color camera’s, waardoor zij een prachtig helder en duidelijk beeld geven.

 

Net als al onze andere producten, staan wij ook garant voor de beste kwaliteit beveiligingscamera’s. Wij leveren de hoogste beeldkwaliteit en de best mogelijk installatie van het hele camerasysteem.

 

Hier ziet u een voorbeeld van het kleurenbeeld van onze camera’s. Deze heldere en duidelijke beelden zijn in de nacht opgenomen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant