WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging Amersfoort

Camerabeveiliging in Amersfoort laten installeren al meer dan 20 jaar installeren wij op een professionele wijze A-kwaliteit camerabewaking systemen. Met meer dan 100 000 geïnstalleerde camera’s zijn we dan
ook een betrouwbare partner om uw camera’s te laten installeren.

 

Ons concept is simpel, een vaste lage prijs, en alles is inclusief. Onze complete camerabewaking pakketten vind u boven in het menu onder pakketten. In Amersfoort uw beveiliging laten installeren? Camerainstallatie.nl is de juiste keuze.

 

Richard met Dome bewakingscamera's en gereedschapstas in zijn hand

Bewakingscamera's kopen in Amersfoort en laten installeren door onze monteurs

Als u op zoek bent naar een bewakingscamera, kunt u deze natuurlijk gemakkelijk online vinden en bestellen. Maar het samenstellen van de juiste set van camera’s, kabels, pluggen, harddisk recorders en programmering is niet altijd even eenvoudig. Het installeren van het geheel op de juiste manier voor een lange levensduur is ook van groot belang.

 

 

Ons bedrijf heeft de afgelopen 20 jaar veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van camerabewaking. Door ons in te schakelen, kunt u veel geld besparen en ergernis voorkomen. We bieden u onze passie voor techniek en expertise aan om u te helpen de juiste keuzes te maken.

 

 

We maken een camerabewakingspakket op maat, dat past bij al uw beveiligingswensen. Onze professionals zorgen voor de installatie op een zorgeloze en vakkundige manier, en dit alles voor een vast, laag en all-in tarief. Kies voor onze bewakingscameraservice in Amersfoort en geniet van optimale beveiliging zonder zorgen.

Waarom in Amersfoort bewakingscamera's kopen ?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen in Amersfoort camerabewaking zouden moeten overwegen:

 

  1. Veiligheid: Camerabewaking is een effectief middel om uw eigendommen te beschermen. Met camerabeveiliging kunt u potentiële inbrekers en vandalen afschrikken en snel detecteren, waardoor u de kans op inbraak of diefstal verkleint. 
  2. Bewijsvoering: Als er onverhoopt toch een incident plaatsvindt, kunnen de opgenomen beelden van de camera’s als bewijsmateriaal dienen. Hierdoor kunnen daders gemakkelijker geïdentificeerd worden en kan er sneller tot actie overgegaan worden. 
  3. Preventie: Door het installeren van camerabewaking kunt u voorkomen dat er criminele activiteiten plaatsvinden op uw eigendom. Het besef dat er beveiligingscamera’s aanwezig zijn, kan potentiële criminelen afschrikken en voorkomen dat zij uw eigendommen als doelwit kiezen. 
  4. Kostenbesparing: Hoewel de initiële kosten van het installeren van camerabewaking hoog kunnen zijn, kan het u op de lange termijn geld besparen. Door het voorkomen van inbraak of vandalisme, hoeft u minder te investeren in reparatiekosten en kunt u eventuele verliezen door diefstal voorkomen.

 

Stappenplan

Bewakingscamera installatie Amersfoort


Contact
Stap 1
Contact

Graag komen wij met u in contact zodat wij samen de wensen kunnen doorspreken. Aan de hand van uw camerabewakingswensen kiezen wij samen met u het beste passende bewakingscamera pakket met professionele installatie.

Contact
Afspraak maken
Stap 2
Afspraak maken

Samen met de planner kijken wij in de agenda voor een datum dat wij de camerainstallatie bij u komen installeren. De kunst is het zoeken van de juiste monteurs bij de klus, immers is iedere monteur anders en is het nog steeds mensenwerk. Doordat wij onze eigen monteurs door en door kennen, weten wij de juiste match te maken voor de camerabewaking installatie bij u op locatie.

Afspraak maken
Montage
Stap 3
Montage

Op de dag van de installatie zal de camerabewakingsmonteur zich netjes bij u voorstellen en samen met u loopt hij alles nog een keer goed door en zal hij duidelijk uitleggen hoe hij dit gaat aanpakken. De installatie monteur zal keurig netjes en schoon werken om tot een goed eindresultaat te komen zodat u uiterst tevreden zult zijn.

De monteur zal hier ongeveer een dag mee bezig zijn om de bekabeling te trekken voor de camera’s, het monteren daarvan en het plaatsen van de harddisk recorder (NVR recorder).

Montage
Installatie
Stap 4
Installatie

Als alle kabels zijn getrokken, de harddisk recorder geplaatst is en alles weer netjes en schoon is, dan zal de installatiemonteur gaan beginnen met programmeren van de camera’s. Zo kunnen de bewakingscamera’s reageren op beweging, of andere patronen registeren welke u zou wensen. Ook zal hij de beveiligingscamera’s en de recorder koppelen aan het internet zodat u op afstand de beelden kunt bekijken en kunt terugkijken op bijvoorbeeld uw tablet of smartphone met een door ons meegeleverde app.

Installatie
Certificering
Stap 5
Certificering

Als alles geïnstalleerd is op de computer, tablet, telefoon en u tevreden bent met de uitleg, dan zal de camerainstallatie monteur stickers plakken, het papierwerk en certificering in orde gaan maken en u vragen of alles naar wens is.

Certificering

HD Camerabewakingspakketten inclusief installatie

Alle HD camerabewakingspakketten zijn compleet en voorzien van HD dome camera(s), harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Het HD camerabewakingspakket is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit.

 

De keuze van het juiste pakket en de best passende beeldkwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en budget. Los van de beeldkwaliteit Full HD kan u bij ons ook kiezen voor de Full HD kwaliteit of zelfs Super HD.

 

De montage van het HD camerabewakingspakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek! Een vakman die zoekt naar de beste kabelroute en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamerapakket.

 

Al onze HD camerabewakingspakketten zijn voorzien van software voor zowel de computer als ook voor de smartphone, en tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers, papierwerk en documentatie.

 

Wenst u meer uitleg over de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

Camerainstallatie.nl |

Eigen helpdesk

Het liefste vertellen wij u persoonlijk over onze passie voor techniek, maar de helpdesk staat altijd voor u klaar.

Camerainstallatie.nl |

22 jaar ervaring

Al 22 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten.

Camerainstallatie.nl |

Eigen monteurs

In één dag gemonteerd. Snel en vakkundig geïnstalleerd door onze monteurs.