WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HES bulk Terminal – Plaatsen van AI gestuurde ptz speed dome camera’s met slimme techniek.

Camerabewaking toepassen in een haven of industrie gebied, dan heb je toch te maken met speciale apparatuur en gespecialiseerde aanleg van de bekabeling voor het netwerk van de bewaking camera’s.

 

De HES bulk terminal in Amsterdam is bij Camerainstallatie.nl terecht gekomen gezien ze het prettig zouden vinden als er een installatie bedrijf zou zijn dat zowel de netwerk bekabeling aanleg kon uitvoeren, als ook de camera’s zou kunnen leveren en monteren als ook alles netjes programmeren. Wij horen vaker dat veel bedrijven slechts en enkel een deel van de installatie kunnen uitvoeren en of ze een groot deel uitbesteden aan externe.

 

Camerainstallatie.nl

Camerabewaking in de industrie

Camerabewaking in de industrie is van groot belang om de veiligheid en beveiliging te waarborgen. Met de juiste camera’s en bewakingsapparatuur kunnen bedrijven risico’s minimaliseren en incidenten voorkomen. Een goed ontworpen en geïmplementeerd camerasysteem biedt niet alleen beveiliging tegen diefstal en vandalisme, maar ook bescherming voor medewerkers en eigendommen.

 

 

Er zijn verschillende soorten camera’s die kunnen worden gebruikt in de industrie, zoals bewakingscamera’s met hoge resolutie, nachtzichtcamera’s en thermische camera’s. Deze camera’s kunnen worden gebruikt voor toezicht op productielijnen, het monitoren van werknemers en het bewaken van kritieke apparatuur.

 

 

Het is van belang om een ervaren en betrouwbare installateur in te schakelen voor het installeren van een camerasysteem in de industrie. Een goede installateur zal niet alleen het systeem ontwerpen en installeren, maar ook zorgen voor een goede integratie met andere beveiligingssystemen en voor de nodige training van het personeel.

 

 

Bij Camerainstallatie.nl hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en installeren van camerasystemen in de industrie. Wij werken met betrouwbare merken zoals Dahua en Ajax en bieden op maat gemaakte oplossingen voor elke situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het beveiligen van uw bedrijf.

Camerainstallatie.nl

Een betrouwbare en deskundige partner is van groot belang

Een betrouwbare en deskundige partner is van groot belang bij de installatie van camerabewaking in de industrie. Het is belangrijk om te kunnen bouwen op een bedrijf dat begrijpt wat uw specifieke wensen en eisen zijn en daarop kan inspelen. Een goede partner kan u helpen bij het selecteren van de juiste apparatuur en kan het hele proces van installatie en programmering van de camera’s voor u regelen. Dit omvat ook het leggen van kabels en het plaatsen van de camera’s op de juiste plekken.

 

 

Het voordeel van een bedrijf dat al zijn certificaten en VCA heeft, is dat u er zeker van kunt zijn dat de installatie voldoet aan alle wettelijke en veiligheidsvoorschriften. Dit vermindert het risico op problemen of ongevallen. Bovendien betekent het hebben van één bedrijf dat alles regelt dat er minder communicatie- en coördinatieproblemen zullen zijn, wat kan leiden tot een snellere en soepelere installatie.

Camerainstallatie.nl

Als klant wil je zo min mogelijk vertraging en verloop in de werkzaamheden, een goede planning en begeleiding is dan ook van groot belang. Ons bedrijf doet de gehele installatie van A tot Z en aan ons heeft u geen kind, wij weten precies wat we moeten doen.

 

Op deze locatie hebben wij keurig netjes het leiding werk aangebracht en de bekabeling volgens norm getrokken. Een van de camera’s is een speciale AI gestuurde PTZ speeddome die zowel in de dag als in de nacht een mooi en rustig beeld kan geven, maar ook middels autotrack automatisch personen of processen kan volgen.

 

Dit soort camera’s zijn ideaal als je autos of personen wil “tracken” de software zal met vooraf ingestelde regels personen of een auto kunnen volgen en dit soort snapshots verwerken. Ook is het met de software mogelijk om op kleur, of auto te zoeken zo kan je zoeken op “rode auto” of een “blauwe auto” super handig als je snel wat wil terug vinden.

 

Wij zijn gewend als installatie bedrijf een project op te pakken, en zelfstandig te werken. Al onze werkbussen zijn uitgerust met de juiste materialen en gereedschap om op de meest creatieve manieren onze producten en kabels te kunnen monteren en installeren.

 

Meer weten over hoe wij werken? Of wenst u een offerte? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant