WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

HD infrarood buitenbewakingscamera

De hoogste kwaliteit bewakingscamera die er op dit moment leverbaar is voor een betaalbare prijs is een 3 Megapixel FULL-HD bewakingscamera. Haarscherpe beelden, kentekens, levensechte kleuren en perfecte opnames en ook echt realtime dus 25 frames per sec in deze situatie is er gekozen voor 1 stuk Dahua HDBW3300 Infrarood nachtzicht welke het gehele gebied in de gaten kan houden en ook echt de kentekens kan opnemen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Dahua camera’s zijn zeer betrouwbaar en van zeer goede kwaliteit niet voor niets heeft de HDBW3300 FULL HD camera een IK10 certificering gekregen het hoogst haalbare. Om de HDBW3300 perfect te laten werken kan er gebruik gemaakt worden van een Dahua NVR3204 model [ of zelfs een NVR3208 / NVR3216 ] om de beelden ook echt in FULL HD op te nemen en gebruik te maken van ee HDMI video uitgang om de beelden live te kunnen volgen.

 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant