WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

FULL HD camerabewaking Amersfoort

FULL HD dome camera’s geven een haar scherp beeld, de bewoners van dit huis in Amersfoort hebben dan ook een uiterst scherp beeld met deze 1080P HD beeld camera (een 3Megapixel IPcamera).

 

Zonder dat er een enkele kabel te zien is kan deze camera de beelden perfect opnemen, alles gaat via een NVR recorder die ook echt alles zal regelen, dit is onderhoud technisch enorm fijn want je heb er eigenlijk geen omkijken naar.

 

NVR3204P het populaire model van DAHUA is de meest gekozen harddisk recorder voor IPcamera’s. De meeste klanten kiezen voor een Dahua NVR3204P recorder nadat ze het eerst op een NAS hebben geprobeerd maar achteraf toch liever een NVR wensen.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant