WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Fietsenstalling bewakingscamera HD

Fietsen worden steeds vaker in zijn geheel en of in in delen gestolen. Bewoners van een VVE, Scholen, overheid en ook bedrijven beveiligen dan ook steeds vaker hun fietsenstallingen om te voorkomen dat er diefstal gepleegd kan worden maar ook om de daders structureel aan te kunnen pakken.

 

Deze vrij grote fietsenstalling is door ons beveiligd met HD kwaliteit camera’s welke slim meedenken en zichzelf onderhouden, ons automatisch schoonmaak programma houd digitaal alles zeer goed bij en zal zichzelf aanpassen indien nodig.

 

De camera’s zijn zoals hier geplaatst van FULL HD beeld kwaliteit, zo kan je er ook live naar kijken en de beelden terug halen is dan ook in volwaardige FULL HD beeld kwaliteit, extreem hoog.

 

Via een straal verbinding hebben wij de verbinding van alle camera’s draadloos naar het hoofdkantoor laten stralen zodat er live kan worden meegekeken en als er een diefstal van een fiets is gebeurd kan er snel naar terug worden gekeken.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant