WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Camera's rondom woonhuis

Voor de beveiliging van uw woonhuis is een Alarm systeem een zeer goede keuze, maar heeft u wel eens aan een Camerabeveiliging systeem gedacht? Met camera’s ziet u namelijk wat er gebeurd is
en wie de schade heeft aangericht.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een melding dat er een inbraak geweest is met een Alarm systeem is handig, maar iedereen wil graag van u weten wat er gebeurd is, de politie, de verzekering … maar ook uzelf want wie heeft er ingebroken en wat er is weg?

 

De verzekering vergoed niet altijd alles, veelal is de vraag “Was deze schade er niet al?” De camera’s vertellen het verhaal wat er echt gebeurd is, zo kan u aantonen dat de schade aangebracht is tijdens de inbraak.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant