WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Beveiliging woonhuis met Alarm systeem en Bewakingscamera

Deze woning lopen de professionele bandieten de komende jaren wel voorbij. Met een Ajax Alarm systeem en Dahua Camerabewaking systeem zoals wij de beveiliging geïnstalleerd hebben. De woonhuis beveiliging installatie is uitgevoerd met een bekabeld camerabewaking systeem om zo min mogelijk kans op storingen te hebben hiervoor maken wij gebruik van een Dahua NVR en een Dahua HDBW4431 IP dome camera.

 

Ook de Ajax alarm installatie waarbij de zeer modern vormgegeven sirene op de foto goed te zien is. Binnen is de Alarm bediening via een code bedien paneel te beheren net zoals de APP op de telefoon waarmee u alles kan beheren.

 

De app om de camera’s te bekijken is natuurlijk ook fijn in gebruik en makkelijk is hij zeker. Een kind kan de was doen, dat wil zeggen dat het ook echt heel erg makkelijk is om de camera’s vanaf internet op afstand te bekijken op de APP welke wij installeren op uw mobiele telefoon.

 

Het laten installeren van een dergelijke installatie is maatwerk, wij komen dan ook eerst bij de klant op locatie kijken en maken aan de hand van deze bezichtiging een passende offerte.

Camerainstallatie.nl

HD Camerabewakingspakketten inclusief installatie

 

Alle HD camerabewakingspakketten zijn compleet en voorzien van HD dome camera(s), harddisk recorder, bekabeling en montage door onze eigen monteurs. Het HD camerabewakingspakket is het meest geschikt als u een kwalitatief hoogwaardige HD bewakingscamera zoekt voor bewijslast of het monitoren van uw omgeving. Als u kiest voor een pakket met Full HD beeld kwaliteit dan hecht u zeer veel waarde aan beeld kwaliteit.

 

De keuze van het juiste pakket en de best passende beeldkwaliteit is afhankelijk van uw persoonlijke wens en budget. Los van de beeldkwaliteit Full HD kan u bij ons ook kiezen voor de Full HD kwaliteit of zelfs Super HD. De montage van het HD camerabewakingspakket zal door onze eigen monteurs gebeuren. De installatiemonteur van Camerainstallatie.nl is een vakman met passie voor techniek! Een vakman die zoekt naar de beste kabelroute en de mooiste afwerking van het gehele bewakingscamerapakket.

 

Al onze HD camerabewakingspakketten zijn voorzien van software voor zowel de computer als ook voor de smartphone, en tablet. Wij zorgen vanzelfsprekende voor een goede en duidelijke uitleg, stickers, papierwerk en documentatie.

 

Wenst u meer uitleg over de mogelijkheden dan komen wij graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te voorzien van gratis en vrijblijvend advies.

 

Kijk je ogen uit

Onze wekrwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant