WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking project in Den Bosch met slimme bewakingscamera

Bewakingscamera’s zijn er in alle soorten en maten, wij geven de voorkeur voor een slimme camera welke met u meedenkt. Een camerabewaking systeem laten installeren is werk wat we graag doen, waar onze kennis meer dan aanwezig is immers niet iedereen kan camera’s installeren.

 

Voor dit camerasysteem in Den Bosch is er gekozen voor slimme camera’s aangesloten op een harddisk recorder welke ook via internet en wifi te bekijken is. Ook zal er bij beweging door de camera’s gelijk een foto of video worden gemaakt en doorgezonden worden.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Het camerasysteem kan gekoppeld worden aan de bel, deur, poort maar ook de intercom zou samen kunnen werken met het camera-systeem.

 

De bekabeling van de camera’s is netjes weggewerkt en bijna niet te zien.

 

Met een compleet camerasysteem
* ziet u dag en nacht wat er echt gebeurd in of rond uw huis/bedrijf
* Neemt u de beelden op om achteraf terug te kunnen kijken
* Zeer hoge beeld kwaliteit opname 
* Via internet makkelijk en snel met uw telefoon de beelden bekijken 

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant