WhatsApp ons Bel ons Bel mij terug

Dag en nacht bewakingscamera geïnstalleerd

De bewoners van dit mooie huis wilden graag in alle rust op vakantie, immers weet je nooit wie er binnensluipt in uw eigen huis met uw privé spullen als u er zelf niet bent.

 

Voor dit huis is er gekozen voor een Dag en nacht bewakingscamera welke door ons is geïnstalleerd  incl het live bekijken op de iPhone en iPad. Ook is er een monitor geplaatst zodat de beelden live bekeken kunnen worden vanuit de keuken.

 

De beelden worden live opgeslagen op een HARDDISK digitale recorder welke op ZEER hoge resolutie kan opslaan en de motion als timestamp zal weergeven. Het opslaan kan op *.AVI zodat de video beelden op alle soorten computers kunnen worden afgespeeld.

Camerainstallatie.nl

Ook kan er een watermerk gebruikt worden bij de opname of een logo en natuurlijk de naam van de camera kan in beeld worden gebracht b.v. camera voordeur, of camera buiten het hek, camera op het dak.

 

Eigenschappen van de gekozen dag en nacht infrarood Dome camera

 

  • 1/3-inch CCD-beeldsensor
  • Resolutie van 700 TVL
  • Mechanisch schakelbaar infraroodfilter voor infraroodgevoeligheid ’s nachts
  • OSD menu voor instellen , licht scherpte, motion detectie, gevoeligheid.

 

Deze 700TVL Dag/nacht-camera is een professionele dag/nacht-bewakingscamera met zeer veel digitale OSDN menu opties.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant