WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera's bij de voordeur en voortuin

Is het tegenwoordig overdreven om een alarm systeem of camera’s te nemen? Nee zeer zeker niet, sterker nog we zien het als een stukje basis immers doe je de deur ook op slot met een sleutel.

 

Een camera en alarm systeem is niet meer weg te denken uit de hedendaagse woon en werk situaties de maatschappij en de economie hebben er toe doen leiden dat je je eigendommen wel moet beschermen.

 

Vaak volstaat een woonhuis met 2 tot 4 camera’s , dan is er een optimale dekking en kan je met de smartphone, (zoals een iPhone of b.v. een tablet) live mee kijken naar de beelden als u op de wc zit of in bed ligt… wie staat er voor uw deur? En die rare geluiden, waar komen die vandaan?

 

Wat doet die auto bij u voor? En waarop slaat uw hond aan? De camera’s zien alles en u ziet het ook.

 

IPcamera bewaking laten installeren bij u voor de deur? 
Dit hoeft zeer zeker niet duur te zijn een IPcamera inclusief installatie leveren wij al vanaf 599,- euro u kan de beelden live via uw telefoon bekijken en tegen een meerprijs worden de beelden ook opgeslagen op een zo genoemde harddisk recorder.

 

Wenst u meer camera’s b.v. bij uw achterdeur, de tuin, een tuinhuis of de zijstraat? Dit kunnen wij installeren net zoveel cameras als u zou wensen.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant