WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Bewakingscamera's voor woonhuis via internet

Een woonhuis beveiligen met camera’s is een trend aan het worden, criminelen kiezen steeds vaker voor een woning in hun keuze. Door te kiezen voor bewakingscamera’s schikt het een inbreker af maar kan het ook dienen als bewijs materiaal. Denk aan ruzie met de buren, kinderen in de wijk die voetballen tegen de auto, of rommel in de tuin door de buurt.

 

Vandaal bestendige camera’s zijn op dit moment enorm populair ze zijn de meest sterke camera’s in hun soort, en geven een zeer duidelijk en rustig beeld. De goedkopere plastic camera’s worden minder vaak gekozen wegens de duurzaamheid een verstandige keuze zoals wij ook aanraden.

 

 

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl

Een camerasysteem koop je voor een X aantal jaar een keuze moet dus passen binnen het plan wat u de komende jaren heeft met de kans op groei of uitbreiding van het gezin, de tuin, de voordeur of het zijpad alles houden wij rekening mee en overleggen we met de klant wat de wens zou zijn.

 

In de situatie zoals op de fotos te zien is is er gekozen voor 3 camera’s welke het huis in de gaten houden met zeer hoge beeld kwaliteit en het bekijken van de beelden via internet via de telefoon maar ook via de iPad zijn de beelden te zien.

 

De afwerking is altijd van belang, zeker bij een woonhuis wil je geen kabels zien wij besteden dan ook veel aandacht aan het afwerken van de bekabeling zodat dit niet storende is en netjes afgewerkt is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant