WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Woonhuis met videobewaking

Voor de beveiliging van een luxe vrijstaande woning is er een netwerk camera videobewaking installatie gekozen. De door ons geïnstalleerde beveiliging voor het woonhuis bestaat uit 4 dome camera’s welke in de kleur van het huis zijn gespoten om niet al te veel op te vallen maar juist in het design mee te kunnen kleuren.

 

De camera’s hebben een ruim nachtzicht van gemiddeld 40meter diep dit is vrij ver zeker voor een beveiligingscamera in deze hoge resolutie. De camera’s welke via een los staande netwerk zijn aangesloten door ons geven op een centrale harddisk recorder met monitor uitgang de beelden weer maar slaan ze ook gelijk op.

Camerainstallatie.nl

Door gebruik te maken van motion detectie en registratie in het tijd systeem kan en snel en gemakkelijk een beeld of video worden terug gekeken. Het maken van een backup van een incident [inbraak, overval, schade ] kan er in een paar seconden de juiste video worden bekeken maar ook gelijk op USB worden gezet of door gemaild.

 

Vanaf buiten kan er via de mobiele telefoon of tablet live worden meegekeken op zeer hoge kwaliteit die zeer duidelijk te zien is, zie het als TV kijken.

 

Bewaking van een huis moet een functie hebben maar mag ook best mooi zijn zoals in dit geval gedaan is past het ook zeker bij het huis de gekozen camera’s mistaan dan ook zeker niet en leiden niet af.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant