WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeelden op beeldscherm bekijken

Door beveiligingcamera’s te plaatsen komt er een extra stuk veiligheid in en om het huis, voor u de deur open doet weet u precies hoe de situatie is en of u wel of niet open wenst te doen.

 

Door onze geavanceerde software te gebruiken welke volledig geschikt is voor iPhone, iPad, Android en Blackberry kan u overal in huis de beelden live bekijken.

Camerainstallatie.nl

Scherm met camerabeelden

 

Zeker met een iPad waarvan de batterij enorm lang meegaat en welke flexibel mee te nemen is naar een andere ruimte. Door in verschillende ruimtes een mount te maken waar de iPad tijdelijk of vast kan worden opgehangen heeft u op dat moment een perfect beeld van de camera’s.

 

Software voor camerabewaking

 

Onze software welke gemaakt is voor DVR recorders maar ook NVR recorder en zelfs IP camera’s kan u meerdere locaties in het beeldscherm tonen, zo kan u het vakantie huis, de zaak , de boot en uw woonhuis in een en het zelfde overzicht zien dit is makkelijk voor als u niet verschillende vensters en of monitoren wil bekijken.

 

Een camera moet dag en nacht, zomer en winter kunnen werken de kwaliteit is dan ook van groot belang… de ene camera is zeer zeker de andere niet, het is dus zeer verstandig een goede kwaliteitscamera te kiezen, de keuze is reuze maar een verstandige keuze is voor de duurzaamheid van het project wel van belang.

 

Alle door onze geleverde camera’s zijn uit de huis selectie dit zijn camera’s waar we achter staan, welke uitvoerig getest zijn, en waarvan wij met de leveranciers duidelijke afspraken hebben gemaakt.

 

Met de verkoop van vele duizenden camera’s per jaar kennen wij onze producten door en door, zo ook de voordelen, de nadelen, maar ook de kernmerken een camera moet bij u passen, kleuren, en op uw situatie zijn aangepast.

 

Wij hebben camera’s vanaf 1,6MM een zeer grootzicht beeld een fish-eye, maar ook camera’s met een 2,6 of 2,8 MM welke voor een portiek enorm mooi passen…  De regulier gebruikte 3,6MM en of 4MM lens is voor buiten weer zeer passende…

 

Maar de combinatie lens 2,8MM tot 12MM is ook enorm leuk voor bij een poort of hek of als de hoek nog onbepaald is.

Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant