WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabewaking autobedrijf

Het bewaken van je eigendommen via camerabewaking is een bewuste keuze niet alleen voor de veiligheid van uw eigendommen maar ook voor uw personeel.

 

De eigenaar van deze autozaak vond het prettig op diverse schermen te kunnen zien wie er bij de voordeur stond en of bij de verkoop balie. Op deze manier kan hij flexibel werken en ook rustig gaan en staan waar hij wenst. Een ander punt is de veiligheid van zijn personeel , zeker met de subsidie is dit een puntje wat mee werkt om net even alles een beetje veiliger te doen.

 

Totaal zijn er 8 cameras geplaatst om het pand te bewaken, ook draait er een microfoon die de geluiden kan opnemen. Dit alles is ook via de iPad/iPhone/Android te zien/volgen op afstand zeker met de zomer vakantie en de bouwvak is dat een veilig gevoel.

Camerainstallatie.nl

Onze super snelle service

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant