WhatsApp Bel ons Stel je pakket samen Offerte Bel mij terug

Camerabeveiliging bij voordeur

Hoe makkelijk is het om vanuit de slaapkamer te kunnen zien wie er in de avond bij de voordeur staat? Voor deze klant mochten wij een camera bij de voordeur plaatsen, zodat hij altijd inzicht heeft in de personen die aan de deur staan.

 

De wens was duidelijk: een simpele en niet al te dure camera, gekoppeld aan een klein scherm in de slaapkamer. Op deze manier is het altijd inzichtelijk wat er bij de deur gebeurt, ook wanneer de eigenaar van de woning al in bed ligt.

 

Binnen drie dagen stonden onze monteurs op de stoep om het gehele camerabewakingssysteem te installeren. Nadat het scherm in de slaapkamer was geplaatst, beviel dit zo goed dat deze klant ook een scherm in de schuur wilde. Deze klant is vaak in de schuur te vinden in verband met werk en zijn hobby, waardoor hij ook graag vanuit daar in de gaten wilde houden wie er bij de voordeur staat. Het tweede scherm is zonder problemen geplaatst en aangesloten op de monitorsplitter. Dankzij de monitorsplitter zijn er meerdere monitoren aan te sluiten op één camerasysteem.

Camerainstallatie.nl
Kijk je ogen uit

Onze werkwijze


Offerte aanvragen
Stap 1
Offerte aanvragen

U doet bij ons een vrijblijvende aanvraag voor uw persoonlijke offerte voor een camerasysteem, alarmsysteem of intercom. Aan de hand van uw aanvraag nemen wij contact met u op. Voor direct contact mag u ons natuurlijk ook bellen.

Offerte aanvragen
Advies op locatie
Stap 2
Advies op locatie

Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en met u de mogelijkheden te bespreken. Vanuit hier kunnen wij een passend voorstel voor u maken welke aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Advies op locatie
Montage camera’s
Stap 3
Montage camera’s

Het beveiligingssysteem zal door onze eigen monteurs vakkundig worden geïnstalleerd. Door onze kennis en passie voor techniek weten wij er een perfect plaatje van te maken. Na de montage zorgen wij dat alles naar wens zal functioneren.

Montage camera’s
Tevreden klant
Stap 4
Tevreden klant

Pas als u tevreden bent zijn wij voldaan! Wij zullen er dus ook alles aan doen de installatie bij u vlekkeloos te laten verlopen. Immers willen wij van u als klant een ambassadeur maken, want de mooiste reclame is mond-tot-mondreclame.

Tevreden klant